Programma zaterdag 4 juni

Veld open van 12:00u – 24:00u

Aanvang races 13:00u

Finale rond 20:00u

Live muziek met X’cited en 2onpoint

Vanaf 1930hr word je meegenomen in een muzikale tijdreis door de jaren 80 en 90 met de band X’cited en het Helmonds zanduo 2onpoint!

Vader Eddy zal samen met zijn dochter Nika the best of both worlds ten gehoren brengen. Namelijk live muziek in de genres Motown Feel en Pop Throughout The Years!

Ook deze avond zal rond e klok van 23.00 uur worden afgesloten, waarna je gezellig verder kunt borrelen op De haven of elders in Helmond.

Info over het duo 2onpoint: https://www.duotwoonpoint.nl/over-ons/

HET MUZIEKGENRE VAN TWO ON POINT

Bij Two On Point vindt je (naar mening van Two On Point zelf) the best of both worlds. Namelijk live muziek in de genres; Motown Feel en/of Pop Throughout The Years!

Wanneer je kijkt naar de samenstelling van dit duo is dat ook meer dan logisch. Eddy is altijd al een Motown fan geweest en was voor meer dan 20 jaar leadzanger in de succesvolle cover band Infinity. In deze band had Motown de boventoon. Nika groeide natuurlijk op als ‘dochter van’ en hoorde zowel thuis als bij de optredens van Infinity fijne, warme feelgood Motown muziek.

Nika’s liefde voor Motown is dus ook al op erg jonge leeftijd begonnen. Maar bij alleen Motown (en Motown feel; Motown, Soul en Disco) bleef het natuurlijk niet. Ook in de afgelopen tientallen jaren is er heerlijke muziek gemaakt waar Nika & Eddy niet aan voorbij willen gaan. Vandaar dat ook Pop Throughout The Years in het repertoire van Two On Point een mooie plek heeft!