Programma vrijdag 3 juni

18:00 – 23:00 uur

Voorafgaand aan de 2 dagen drakenbootracen vindt op het festivalterrein, het havenpark oftewel Burgemeester Geukerspark, een gezellige meezing avond plaats. Vanaf een groot podium met catwalk, zullen Helmondse muzikanten bezoekers gegarandeerd zover krijgen dat ze zaterdag schor zijn. De teksten hoef je niet uit je hoofd te leren want er staat een levensgroot scherm. Kortom een geweldig niet te missen festijn.

Sing along met X’cited

Zing en dans mee met de band X’cited samen met Theo Smits en Bart Abels. Zij brengen een Sing along met veel bekende Engels en Nederlandstalige meezingers.

De toegang is net als het Drakenboot festival geheel gratis toegankelijk.
Aanvang 19.30 uur, afsluiting 23.00 uur, waarna je de avond gezellig voort kunt zetten bij de horeca in het centrum van Helmond.

Info over de band X’cited

Een unieke 15-koppige bandformatie maakt X‘cited tot de meest veelzijdige band van Nederland!
Band X‘cited biedt een complete en avondvullend spektakel vol entertainment, gave geluids- en lichteffecten! Een stortvloed aan “all time favorite songs” vliegt voorbij in een ongelofelijk vette show!
De samenstelling – bestaande uit een strakke band, knallende blazers, energieke strijkers en geweldige vocalisten – maakt een gevarieerd repertoire mogelijk.

 

X‘cited biedt kwalitatief hoogwaardige shows die bij iedereen en elke gelegenheid passen.
Kortom: een optreden met alles erop en eraan waar nog lang over wordt nagepraat. Zie ook https://www.band-xcited.com