Kinderparcours Drakenbootfestival 2018:
Genoeg te beleven voor jong en oud!

 

Speciaal voor kinderen organiseert Rotaract Helmond op zaterdag 2 en zondag 3 juni een spelletjesparcours vol met leuke activiteiten. Op verschillende locaties op het festivalterrein is voor kinderen van alles te zien en te doen.

Zo kunnen kinderen bij het Havenpark meedoen met verschillende oud Hollandse spellen zoals sjoelen, mega 4 op een rij, stokvangen, ringwerpen etc. etc. Ook kunnen ze zich laten schminken of zich lekker uitleven op een interactief springkussen.

Stempelkaart voor leuke prijzen

Op het festivalterrein worden stempelkaarten uitgedeeld.
Bij alle spellen kunnen de kinderen een stempel krijgen. Een volle stempelkaart wordt beloond met een verrassing uit de grabbelton!
Het Kinderparcours is op zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 18.00.

 

Badeendjes hengelen

Tijdens het Drakenbootfestival zal op het terrein ook een kermisattractie aanwezig zijn, waar kinderen badeendjes kunnen hengelen. Kinderen hebben altijd prijs!

Voor 5 euro mogen de kinderen 5x hengelen en krijgen de ouders/begeleiders een lot voor de Drakenbootloterij.

 

Rotaract Helmond

Kinderdorp wordt mogelijk gemaakt door Rotaract Helmond, een serviceclub voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Samen organiseren ze projecten en acties voor goede doelen in Helmond en omgeving.
Rotaract Helmond is onderdeel van de wereldwijde Rotaract organisatie met 176.000 leden verspreid over 176 landen. Rotaract werkt samen met de Rotary. Kijk voor meer informatie op www.rotaracthelmond.nl