Kinder Drakenparcours.
Genoeg te beleven voor jong en oud!

 

Drakenparcours

Speciaal voor kinderen organiseert Rotaract Helmond op zaterdag 3 en zondag 4 juni een heus Drakenparcours vol met leuke activiteiten. Drie verschillende locaties op het festivalterrein worden omgetoverd tot een paradijs voor kinderen waar van alles te zien en te doen is.

Zo kunnen kinderen bij het Havenpark genieten van een kindertheater, meedoen met verschillende oud Hollandse spellen, een ritje maken in de draaimolen, een eigen kunstwerk maken op een caravan en nog veel meer.

Ter hoogte van Keyserinnedael kunnen ze meedoen met een ware skippybalrace, mega vier op een rij en tegen elkaar strijden bij meerdere balspellen!
Aan de andere kant van het kanaal knutselen ze hun eigen Chinese Drakenhoed.
Zet je hoed op en maak een foto bij je eigen kunstwerk op de caravan.
De leukste foto wordt beloond met een prijs!

Stempelkaart voor leuke prijzen

Op het festivalterrein worden stempelkaarten uitgedeeld.
Bij alle spellen kunnen de kinderen een stempel krijgen. Een volle stempelkaart wordt beloond met een verrassing uit de grabbelton!
Het Drakenparcours is op zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 18.00.

Drakenland

Tijdens het Drakenbootfestival wordt het havenpark omgetoverd tot Drakenland. Daar vind je draken, prinsen, prinsessen, drakenjagers en piraten!
Op het podium in het Kinderdorp zie je om het half uur de voorstelling Draak de Show van Tim Koldenhof Producties.
Drakenland is een complete theaterbeleving voor jong en oud, vanwege alle prinsen en prinsessen die er rondlopen, de aankleding, de exclusief gecomponeerde muziek en de mogelijkheid voor de kinderen van een meet & greet en om met de sterren uit de shows op de foto te gaan.

Rotaract Helmond

Kinderdorp wordt mogelijk gemaakt door Rotaract Helmond, een serviceclub door jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Samen organiseren ze projecten en acties voor goede doelen in Helmond en omgeving.
Rotaract Helmond is onderdeel van de wereldwijde Rotaract organisatie met 176000 leden verspreid over 176 landen. Rotaract werkt samen met de Rotary. Kijk voor meer informatie op www.rotaracthelmond.nl

RotaractHelmond