BADEENDJESRACE 2017

Doe mee met de badeendjesrace!

Koop een lot voor € 5 en steun onze goede doelen!

Onderdeel van het Drakenbootfestival is de Badeendjesrace op zondagavond 4 juni om 19:00 uur. Via de organisatie kunt u loten kopen waarvan het nummer overeenkomt met een genummerd badeendje. De badeendjes worden om 19:00 uur losgelaten in het kanaal en richting de finish gespoten.BadeendjesGroep

Het principe is eenvoudig: Het eerste badeendje dat de finish passeert is goed voor de superhoofdprijs! Het volgende eendje voor de hoofdprijs en zo verder.

Er zijn prachtige prijzen te winnen. badeendzonnebril-1

De nummers van de winnende badeendjes zullen op de website van Drakenbootfestivalhelmond worden gepubliceerd. U kunt uw prijs tot 1 juli bij de organisatie claimen, uiteraard na overlegging van het winnende lot. Dus ook als u er tijdens de badeendjesrace zelf niet bij kunt zijn is uw prijs gegarandeerd.

Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door het bedrijfsleven. Wij zijn hen hier erg dankbaar voor. De opbrengsten gaan vanzelfsprekend naar onze goede doelen.

Badeendjes (loten) zijn gedurende het Drakenbootfestival te koop op diverse verkooppunten op het festivalterrein. Voor € 5 koopt u een lot. Doe mee en steun daarmee onze goede doelen en maak tevens kans op mooie prijzen!