BADEENDJESRACE 2017

 Doe mee met de badeendjesrace!

Koop een lot voor € 5 en steun onze goede doelen!

 

 

 

Onderdeel van het Drakenbootfestival is de Badeendjesrace op zondagavond 4 juni om 18:30 uur. Via de organisatie kunt u loten kopen waarvan het nummer overeenkomt met een genummerd badeendje. Badeendjes (loten) zijn gedurende het Drakenbootfestival te koop op diverse verkooppunten op het festivalterrein. De verkoop van loten wordt ook ondersteund door de deelnemers aan de Moldavië-reis; loten zijn verkrijgbaar op de website (www.moldavie-reis.nl).

De badeendjes worden om 18:30 uur losgelaten in het kanaal en richting de finish gespoten.

Het principe is eenvoudig: Het eerste badeendje dat de finish passeert is goed voor de superhoofdprijs! Het volgende eendje voor de 1e prijs en zo verder. Er zijn prachtige prijzen te winnen.

De nummers van de winnende badeendjes zullen op de website van Drakenbootfestivalhelmond worden gepubliceerd en in De Traverse en in De Loop. U kunt uw prijs tot 1 juli ophalen bij OPI, Stapelovenweg 4 in Helmond, of natuurlijk direct na de race op het festivalterrein, uiteraard na overlegging van het winnende lot. Dus ook als u er tijdens de badeendjesrace zelf niet bij kunt zijn is uw prijs gegarandeerd.

Doe mee, maak kans op een mooie prijs en steun daarmee onze goede doelen: Stichting Duofiets, de belevingstuin bij Woon- en zorgcentrum Keyserinnedael en een verkeersparcours bij ORO Kinderdagcentrum Binderen.

Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door de volgende bedrijven; wij zijn hen hier erg dankbaar voor.

Superhoofdprijs, fiets t.w.v. 1.500 Euro, beschikbaar gesteld door Henk van Rooij Fietsen

1e en 2e prijs, Flatscreen TV, beschikbaar gesteld door Wout van Vlerken.

Vele mooie prijzen, met dank aan de bedrijven, beschikbaar gesteld door Helmonds Handelshuis, SBK Opleidingen, Notaris Spoormakers, Barend Jonker, Paul Company, Elho, Wedimex, Boetiek 5, Keurslagerij Goossens, Golfbaan ’t Woold, Van Eyck Wijnkelders en ’t KUNSTHUYS Best.